Tandlægevagten

Hvis du får brug for akut tandlægehjælp uden for din egen tandlæges åbningstid, kan du kontakte tandlægevagten på telefon 6541 4551.

Tandlægevagten udfører nødbehandlinger, som ikke kan vente, til din egen tandlæge åbner igen. Det kan for eksempel være smertebehandling og akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på dine tænder og tabte fyldninger.

  • Du kan ringe til tandlægevagten og bestille tid lørdage, søndage og helligdage fra klokken 9 -12 i en af regionens to tandklinikker.
  • Du skal møde ind til behandling mellem klokken 10 og 12 efter nærmere aftale pr. telefon. Færdigbehandling kan foregå efter kl. 12 afhængig af opgavens omfang og travlheden på klinikken.     

Du kan blive behandlet hos tandlægevagten to steder i Region Syddanmark:

 

Tandlægevagten Fyn

Regionstandplejen
Heden 7, 3. sal
5000 Odense C

Find vej

Tandlægevagten Syd- og Sønderjylland

Regionstandplejen
Sundhedshuset Sct. Joseph
Nørregade 63 A
6700 Esbjerg

Find vej

 

Betaling

Tandlægevagten drives efter sygesikringsoverenskomsten. Det vil sige, at bopælskommunen betaler for behandling af børn og unge under 18 år, som er danske statsborgere. Voksne betaler selv for behandling og skal desuden betale et tillæg for at blive behandlet uden for den almindelige åbningstid.

Prisen vil minimum være 850 kroner på lørdage samt jule- og nytårsaftensdag og minimum 1.150 kroner på søndage og helligdage. Du skal forvente at afregne med tandlægevagten med det samme. Den nøjagtige pris afhænger af den behandling, du får. 

 

Læs evt. mere her